Waar vind ik een goede pro deo advocaat in Tilburg?

Nederland telt ongeveer 15.000 advocaten, waarvan ongeveer de helft  cliënten ook pro deo bijstaan. Toch is het niet gemakkelijk om een gespecialiseerde pro deo advocaat  te vinden, zeker niet in de buurt.

Gespecialiseerde pro deo advocaat

Pro deo advocaten krijgen slechts een marginale vergoeding voor hun rechtsbijstand. Dit heeft tot gevolg dat een pro deo advocaat zich niet makkelijk kan specialiseren in een bepaald rechtsgebied. De advocaat wil namelijk zoveel mogelijk zaken doen, om toch een beetje geld te verdienen. Een gemiddelde pro deo advocaat staat vaak clienten bij op verschillende rechtsgebieden.

Wij vinden dat een slechte ontwikkeling. Een advocaat moet doen waar hij goed in is, en hij kan nooit alle wijzigingen in wet- en regelgeving en de jurisprudentie van verschillende rechtsgebieden bijhouden.

Daarom werken wij alleen met echte specialisten. De bij ons netwerk aangesloten advocaten verlenen echt alleen rechtsbijstand binnen de rechtsgebieden waarin zij zich gespecialiseerd hebben. U bent zodoende verzekerd van deskundige rechtsbijstand van een pro deo advocaat.

Waar vind ik een pro deo advocaat?

ProdeoadvocaatTilburg.nl is een netwerk van verschillende pro deo advocaten in de regio Tilburg. Wij stellen hoge eisen aan de bij ons netwerk aangesloten advocaten, zodat wij er zeker van zijn dat u door echte specialisten wordt bijgestaan. U kunt uw zaak geheel gratis en vrijblijvend aanmelden via het daartoe op onze website bestemde aanmeldingsformulier, waarna wij u in contact brengen met een advocaat bij u in de buurt. 

 

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden