Direct pro deo advocaat nodig

Heeft u direct een advocaat in de regio Tilburg nodig, maar kunt u de kosten daarvoor niet betalen, meld uw zaak dan bij ons aan, en wij brengen u in contact met een gespecialiseerde pro deo advocaat.

Gespecialiseerde advocaten

ProdeoadvocaatTilburg.nl is een kwaliteitsnetwerk van gespecialiseerde advocaten. Voor ieder rechtsgebied hebben wij weer een echte specialist die u de rechtsbijstand kan bieden die u nodig hebt.  Alle bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben meer dan 5 jaar kennis en ervaring opgedaan binnen het specifieke rechtsgebied.

Laagste tarieven

Ook wanneer u onverhoopt niet in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand van een advocaat, bijvoorbeeld omdat uw inkomen of vermogen in het peiljaar te hoog was, kunt u bij ons terecht voor betaalbare gespecialiseerde rechtsbijstand. Onze advocaten werken tegen de laagste tarieven. Daardoor bent u verzekerd van deskundige rechtsbijstand tegen een betaalbare prijs.

Direct hulp

Wilt u direct geholpen worden, dan verzoek wij u om het aanmeldformulier nieuwe zaak zo volledig mogelijk in te vullen. Wij sturen dit dan onmiddellijk door naar de advocaat die dan binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u zal opnemen om de zaak verder te bespreken. Het aanmelden van uw zaak via onze website is gratis en geheel vrijblijvend. Uw aanmelding verplicht u dus tot niets. De beslissing om met de advocaat in zee te gaan, kunt u altijd later nog nemen.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden