Waar vind ik een goede pro deo advocaat in Tilburg

Wanneer u een goede pro deo advocaat in Tilburg zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een netwerk van verschillende pro deo advocaten in de regio Tilburg, met ieder zijn eigen specialisme. Iedere pro deo advocaat die bij het netwerk is aangesloten, beschikt over minimaal 5 jaar relevante kennis en ervaring binnen het rechtsgebied waarin hij zich gespecialiseerd heeft.. Op die manier bent u altijd verzekerd van deskundige rechtsbijstand voor de laagste prijs. 

Pro deo advocaat

Pro deo betekent ook letterlijk “voor god”. Met pro deo wordt een dienst bedoeld die gratis wordt verleend. In het geval van een pro deo advocaat, wordt dus de gratis rechtsbijstand door een advocaat bedoeld. De rechtsbijstand van een pro deo advocaat is echter niet altijd geheel gratis. In sommige gevallen dient u, als cliënt, een bij wet vastgestelde geringe eigen bijdrage te betalen.

Eigen bijdrage

Indien u in aanmerking komt voor een pro deo advocaat, hoeft u niet het normale honorarium van de advocaat te betalen. U hoeft niet te vrezen dat u uiteindelijk met een hoge rekening van de advocaat wordt geconfronteerd. Als cliënt betaalt u hoogstens een geringe eigen bijdrage, die afhankelijk is van uw inkomen in het peiljaar. In sommige gevallen hoeft u zelfs helemaal niets te betalen.

Regio Tilburg

Alle pro deo advocaten binnen ons netwerk, zijn werkzaam in de regio Tilburg. U vindt dus altijd een gespecialiseerde pro deo advocaat dicht bij huis. U kunt uw zaak gratis en geheel vrijblijvend bij ons aanmelden via het daartoe bestemde aanmeldingsformulier, waarna wij u doorverwijzen naar een pro deo advocaat die gespecialiseerd is in het rechtsgebied van uw aanvraag. 

 

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden