Pro deo advocaat straat- en contactverbod Tilburg

Indien u een straatverbod of contactverbod tegen iemand wilt vorderen bent u verplicht om u bij te laten staan door een advocaat. De belangen zijn daarbij ook erg groot; u wilt uiteraard dat het stalken of anderszins lastigvallen onmiddellijk stopt.  Het is daarom belangrijk dat u direct wordt bijgestaan door een gespecialiseerde advocaat voor het aanvragen van een straatverbod en contactverbod tegen uw belager . Voor de regio Tilburg hebben wij afspraken gemaakt met een in straatverboden en contactverboden gespecialiseerde advocaat die bereid is om de rechtsbijstand aan particulieren ook pro deo te verlenen.

Pro deo advocaat

Pro deo betekent letterlijk "voor God (niets)", en houdt in dat de kosten van rechtsbijstand worden vergoed door de Staat.  De rechtsbijstand van een pro deo advocaat is echter niet altijd geheel gratis. In sommige gevallen dient u, als cliënt, een bij wet vastgestelde geringe eigen bijdrage te betalen.

Advocaat straatverbod en contactverbod

De bij het samenwerkingsverband aangesloten advocaat heeft jarenlange kennis en ervaring opgedaan met de aanvraag van straatverboden en contactverboden. De advocaat zal in de volgende gevallen voor u een straatverbod en contactverbod kunnen vorderen:

  • Stalking
  • Bedreiging
  • Mishandeling
  • Seksueel misbruik
  • Belaging
  • Huiselijk geweld
  • Overlast

Regio Tilburg

In beginsel gelden de speciale afspraak voor de pro deo rechtsbijstand voor de regio Tilburg, maar de bij het samenwerkingsverband aangesloten advocaten zijn ook bereid om clienten van net buiten de regio Tilburg rechtsbijstand te verlenen. De voorwaarde is altijd dat de client in staat en bereid moet zijn om bij de advocaat op kantoor te komen, teneinde de zaak te bespreken.

Aanmelden nieuwe zaak

U kunt uw zaak gratis en geheel vrijblijvend bij ons aanmelden via het daartoe bestemde aanmeldingsformulier op de website. Op het aanmeldingsformulier moet u aangeven dat u rechtsbijstand wenst van gespecialiseerde advocaat wenst voor de aanvraag van een straatverbod en/of contactverbod. Wij zullen uw aanmelding vervolgens direct doorsturen naar de advocaat, die binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u zal opnemen. U beslist pas tijdens het intakegesprek bij de advocaat of u de zaak voor wil laten komen.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden