Pro deo advocaat letselschade in Tilburg

Wanneer u ten gevolge van een ongeval letselschade hebt opgelopen, is het belangrijk dat u wordt bijgestaan door een gespecialiseerde letselschadeadvocaat. Voor de regio Tilburg hebben wij afspraken gemaakt met een in letselschadezaken gespecialiseerde advocaat die bereid is om de rechtsbijstand aan particulieren voor zover nodig ook pro deo te verlenen. Met nadruk geven we hierbij aan "voor zover nodig", omdat u in veel gevallen tegenwoordig ook de zaak op basis van no cure no pay door een letselschadeadvocaat kunt laten verrichten.  

Pro deo advocaat

Pro deo betekent letterlijk "voor God (niets)", en houdt in dat de kosten van rechtsbijstand worden vergoed door de Staat.  De rechtsbijstand van een pro deo advocaat is echter niet altijd geheel gratis. In sommige gevallen dient u, als cliënt, een bij wet vastgestelde geringe eigen bijdrage te betalen. Bij letselschadezaken is de advocaat vaak ook bereid om de zaak op basis van no cure no pay te doen, waardoor u niet eens een eigen bijdrage hoeft te betalen. 

Letselschadeadvocaat

De bij het samenwerkingsverband aangesloten letselschadeadvocaat heeft jarenlange kennis en ervaring opgedaan met letselschadezaken. De advocaat houdt zich ook hoofdzakelijk bezig met het verlenen van rechtsbijstand aan cliënten in letselschadezaken. Het gaat dan met name om de volgende zaken:

  • Letselschade na verkeersongeval
  • Letselschade na bedrijfsongeval
  • Letselschade bij medische fouten
  • Letselschade na een strafbaar feit
  • Letselschade na gevaarzettend handelen door een ander

Regio Tilburg

In beginsel gelden de speciale afspraak voor de pro deo rechtsbijstand voor de regio Tilburg, maar de bij het samenwerkingsverband aangesloten advocaten zijn ook bereid om cliënten van net buiten de regio Tilburg rechtsbijstand te verlenen. De voorwaarde is altijd dat de cliënt in staat en bereid moet zijn om bij de advocaat op kantoor te komen, teneinde de zaak te bespreken.

Aanmelden nieuwe zaak

U kunt uw zaak gratis en geheel vrijblijvend bij ons aanmelden via het daartoe bestemde aanmeldingsformulier op de website. Op het aanmeldingsformulier moet u aangeven dat u rechtsbijstand wenst van een gespecialiseerde letselschadeadvocaat. Wij zullen uw aanmelding vervolgens direct doorsturen naar de advocaat, die binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u zal opnemen. U beslist pas tijdens het intakegesprek bij de advocaat of u de zaak voor wil laten komen.

 

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden