Pro deo advocaat huurrecht in Tilburg

Bij geschillen binnen het huurrecht is het belangrijk dat u direct wordt bijgestaan door een gespecialiseerde advocaat huurrecht. Voor de regio Tilburg hebben wij afspraken gemaakt met een in het huurrecht gespecialiseerde advocaat die bereid is om de rechtsbijstand aan particulieren ook pro deo te verlenen.

Pro deo advocaat

Pro deo betekent letterlijk "voor God (niets)", en houdt in dat de kosten van rechtsbijstand worden vergoed door de Staat.  De rechtsbijstand van een pro deo advocaat is echter niet altijd geheel gratis. In sommige gevallen dient u, als cliënt, een bij wet vastgestelde geringe eigen bijdrage te betalen.

Advocaat huurrecht

De bij het samenwerkingsverband aangesloten advocaat huurrecht heeft jarenlange kennis en ervaring opgedaan binnen het huurrecht. De advocaat houdt zich ook hoofdzakelijk bezig met het verlenen van rechtsbijstand aan clienten vanwege huurgeschillen. Het gaat binnen het huurrecht dan met name om de volgende zaken:

  • Verweer tegen ontbinding en ontruiming huurwoning
  • Huurachterstand
  • Medehuurderschap
  • Overlast
  • Onderhoud en gebreken aan woning
  • Onderverhuur
  • Dringend eigen gebruik
  • Verhuiskostenvergoeding

Regio Tilburg

In beginsel gelden de speciale afspraak voor de pro deo rechtsbijstand voor de regio Tilburg, maar de bij het samenwerkingsverband aangesloten advocaten zijn ook bereid om clienten van net buiten de regio Tilburg rechtsbijstand te verlenen. De voorwaarde is altijd dat de client in staat en bereid moet zijn om bij de advocaat op kantoor te komen, teneinde de zaak te bespreken.

Aanmelden nieuwe zaak

U kunt uw zaak gratis en geheel vrijblijvend bij ons aanmelden via het daartoe bestemdeaanmeldingsformulier op de website. Op het aanmeldingsformulier moet u aangeven dat u rechtsbijstand wenst van een in het huurrecht gespecialiseerde advocaat. Wij zullen uw aanmelding vervolgens direct doorsturen naar de advocaat, die binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u zal opnemen. U beslist pas tijdens het intakegesprek bij de advocaat of u de zaak voor wil laten komen.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden