Pro deo advocaat consumentenrecht in Tilburg

Als consument is het belangrijk dat u uw rechten goed kent. Het consumentenrecht kan best ingewikkeld zijn, en vaak hebt u recht op reparatie of vervanging van een goed zonder dat u het zelf weet. Het is daarom belangrijk dat u bij consumentrechtelijke geschillen wordt bijgestaan door  een gespecialiseerde advocaat consumentenrecht. Voor de regio Tilburg hebben wij afspraken gemaakt met een in het  consumentenrecht gespecialiseerde advocaat die bereid is om de rechtsbijstand aan particulieren ook pro deo te verlenen.

Pro deo advocaat

Pro deo betekent letterlijk "voor God (niets)", en houdt in dat de kosten van rechtsbijstand worden vergoed door de Staat.  De rechtsbijstand van een pro deo advocaat is echter niet altijd geheel gratis. In sommige gevallen dient u, als cliënt, een bij wet vastgestelde geringe eigen bijdrage te betalen.

Advocaat arbeidsrecht

De bij het samenwerkingsverband aangesloten advocaat consumentenrecht heeft jarenlange kennis en ervaring opgedaan binnen het consumentenrecht. De advocaat houdt zich ook hoofdzakelijk bezig met het verlenen van rechtsbijstand aan cliënten vanwege consumentenrechtelijk geschillen. Het gaat binnen het consumentenrecht dan met name om de volgende zaken:

  • Koop (op afstand)
  • Garantie
  • Gebreken 
  • Reparatie en vervanging
  • Reisovereenkomsten
  • Geschillen internet-/telecomprovider
  • Consumentenkrediet
  • Klachttermijnen

Regio Tilburg

In beginsel gelden de speciale afspraak voor de pro deo rechtsbijstand voor de regio Tilburg, maar de bij het samenwerkingsverband aangesloten advocaten zijn ook bereid om cliënten van net buiten de regio Tilburg rechtsbijstand te verlenen. De voorwaarde is altijd dat de cliënt in staat en bereid moet zijn om bij de advocaat op kantoor te komen, teneinde de zaak te bespreken.

Aanmelden nieuwe zaak

U kunt uw zaak gratis en geheel vrijblijvend bij ons aanmelden via het daartoe bestemde aanmeldingsformulier op de website. Op het aanmeldingsformulier moet u aangeven dat u rechtsbijstand wenst van een in het consumentenrecht gespecialiseerde advocaat. Wij zullen uw aanmelding vervolgens direct doorsturen naar de advocaat, die binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u zal opnemen. U beslist pas tijdens het intakegesprek bij de advocaat of u de zaak voor wil laten komen.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden